Мъж по халат и с шампоан е влязъл във ВиК-Болярово,

...
Мъж по халат и с шампоан е влязъл във ВиК-Болярово,
Коментари Харесай

По халат и с шампоан: мъж, останал без вода, влезе във ВиК дружество

Мъж по халат и с шампоан е влезнал във ВиК-Болярово, предадоха медии. Потребителят се оплаква, че шести ден няма вода в дома си.

От този проблем страда освен Стоян Илиев, само че и останалите поданици на странджанското село Стефан Караджово. Там живеят възрастни хора с хронични болести, както и чужденци, закупили парцели у нас, предава Нова тв.

Заради безводието и детската градина в селото работи до обед. Хората се доставят с вода от чешма с минерален извор. Недоволните поданици стартираха и подписка, с която ще упорстват за промяна на управлението на ВиК сдружението.

Всъщност тои тип цивилен митинг става епидемиологичен - по време на продължителните спирания на тока в последните дни на ноември, сърдит клиент нахлу в офиса на електроразпределителното сдружение в Силистра с празненство грил, с цел да си препече филии за закуска. Причината за държанието си мъжът изяснява с това, че повече от 24 часа не е имал ток, а когато е звънял на дежурните телефони, никой не му е отговарял.

Той си носеше и компот, да си " прокарва " печените филийки.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР