Мъж отвлече детето си от детска градина и избяга. Той

...
Мъж отвлече детето си от детска градина и избяга. Той
Коментари Харесай

Мъж отвлече детето си от детска градина и избяга

Мъж отвлече детето си от детска градина и избяга. Той разрушил входната врата в детско заведение в Кърджали и взел наложително 5-годишното си дете.

По първични данни мъжът е разрушил врата в детската градина, заплашил личния състав, взел 5-годишното си дете и отпътувал в незнайна посока.

Мъж отвлече детето си от детска градина и избяга

Незабавно е задействан целият състав на Районното ръководство в Кърджали, автомобилът е подаден на прилежащите регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи. Пловдивски служители на реда открили и спрели колата на автомагистрала „ Тракия “.

В момента бащата, детето и бабата по бащина линия, са в Районното ръководство в Раковски. Предстоят взаимни дейности за задържането на мъжа и конвоирането му до Кърджали.

Образувано е досъдебно произвеждане по текстове от Наказателния кодекс за безчинство и предстоят процесуално-следствени дейности под надзора на Районната прокуратура.

Мотивите за действието занапред ще се обясняват.

При сходен случай мъж заля с бензин жена си и 2-годишното си дете, напомня SafeNews. Нападението е от Сливен и е станало, до момента в който 33-годишната жена кара детето си на ясла.

Жената качила детето в колата си и тръгнала към детската градина. Няколко минути по-късно някогашният й другар, татко на детето, с който не са дружно от няколко месеца, изскочил пред колата ѝ. Той влезнал в автомобила и почнал да им крещи.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР