Мъж от западния американски щат Вашингтон беше осъден, че е

...
Мъж от западния американски щат Вашингтон беше осъден, че е
Коментари Харесай

Пребита съпруга оцеля след 12 часа заровена в гора


Мъж от западния американски щат Вашингтон беше наказан, че е пребил жена си и я заровил жива , написа „ Ню Йорк пост “.

54-годишният Че Ген Ан беше задържан през 2022 година Преди това нанесъл нечовечен побой и намушкал брачната половинка си . Жената съумяла да се обади на полицията благодарение на смарт часовника си , преди брачният партньор й да я завърже с тиксо, да я натовари в кола и да я закара в гората. Там заровил жена си в плитка дупка и си тръгнал.

 

ABD'nin Washington eyaletinde 53 yaşındaki Chae Kyong An, boşandığı eşini maddi konuları konuşmak için evine çağırdı.sinirlendiği eski eşinin elini ayağını bantlayıp diri diri mezara gömdü. Talihsiz kadın akıllı saati sayesinde yaşama tutunmayı başardı.
— ilkzirvetv (@ilkzirvetv)
Жертвата прекарала 12 часа подземен , само че е оживяла и е съумяла да излезе.
 

Че Ген Ан се призна за отговорен в опит за ликвидиране през март. Адвокатът на мъжа сподели, че той страда от посттравматично стресово разстройство и е взел " прекалено много медикаменти ", което е повлияло на държанието му. В същото време самият обвинен сподели, че „ всеки ден се разсънва с възприятие на страдание и покаяни е “.

На делото жертвата съобщи, че тя и децата й към момента живеят в положение на непрекъснат боязън . Жената добави още, че брачният партньор й е нанесъл психическа и физическа контузия, с която тя ще би трябвало да се помирява до края на дните си.

Съдът постанови 13 години затвор за мъжа и му забрани да поддържа връзка със брачната половинка и децата си.

 

Washington man Chae Kyong An sentenced for burying wife alive after attack -
— Global Pulse News (@globalpulsenews)

По-рано в Съединени американски щати свещеник от Калифорния бе задържан за наемане на убиец да убие гаджето на щерка му. Пострадалият е получил няколко пострадвания, само че съумял самичък да стигне до болничното заведение.
Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР