Мъж от Варна беше привлечен към наказателна отговорност за държане

...
Мъж от Варна беше привлечен към наказателна отговорност за държане
Коментари Харесай

Мъж от Варна е привлечен към наказателна отговорност за наркоразпространение

Мъж от Варна беше притеглен към наказателна отговорност за държане за разпространяване на наркотични субстанции и арестуван за период до 72 часа

Окръжна прокуратура – Варна притегли към наказателна отговорност мъж от града за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване. А.Й. (35 г.) ще остане арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му в съда за установяване на мярка за неотклонение. Той е притеглен в качеството му на обвинен за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Мъжът бил арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи на 23 юли 2023 година в хода на извършена профилирана полицейска интервенция. При осъществените процесуални дейности в него били открити и конфискувани към 18 грама метамфетамин. Установено било, че А.Й. се занимава с разпространяване на наркотични субстанции, като това не е първа такава демонстрация на обвинения. Към момента на осъществяване на настоящето действие той се намирал в изпитателния период на наложено му от съда наказване за същото закононарушение.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна. Предстои настояването за налагане на най-тежката мярка „ задържане под стража “ по отношение на него да бъде импортирано за разглеждане в Окръжния съд.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР