Мъж от столичния кв. “Хаджи Димитър е задържан с прокурорска

...
Мъж от столичния кв. “Хаджи Димитър е задържан с прокурорска
Коментари Харесай

След опит да се барикадира в дома си. Мъж от София е задържан за домашно насилие над украинка


Мъж от столичния кв. “Хаджи Димитър ” е арестуван с прокурорска заповед по обвиняване, че е нанесъл побой над жена в изискванията на домашно принуждение, оповестиха от Софийката районна прокуратура в четвъртък.

По неофициална информация на уеб страницата жертвата е от Украйна. Тя е имала интимна връзка със арестувания и се е нанесла да живее при него преди към два месеца. Според съседи, представени от изданието, това не е първата сходна демонстрация на мъжа.

От държавното обвиняване прецизират, че мъжът е “нанесъл голям брой удари с ръце и крайници в региона на главата и тялото ” на потърпевшата. Той е упрекнат за причиняване на лека телесна щета, за което може да получи до 3 години затвор.

Първоначално казусът беше отразен с информацията, че мъж се е барикадирал в жилището си в ранните часове на сряда. Малко преди да бъде арестуван, от от жилището е изведена жена, за която има подозрение, че е станала жертва на принуждение, заяви.

Няколко часа по-късно “Оффнюз ” добави информацията с това, че въпросната жена е била с забележими следи от побой и е украинка. Според неофициална информация на изданието насилникът е Орлин Гигов - някогашен водач във веомствената болница на Министерство на вътрешните работи.

Имената му съвшпадат с буквите, публикувани в четвъртък от прокуратурата. Разследващите обаче не разясняват други детайлности, като се изключи че обвиненият остава в ареста за 72 часа, след което ще бъде поискано от съда непрекъснатото му задържане.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР