Мъж от Шуменско е почти сигурен рекордьор по най-голяма дължима

...
Мъж от Шуменско е почти сигурен рекордьор по най-голяма дължима
Коментари Харесай

Мъж, карал 10 години пиян и без книжка, натрупа актове за 7720 лв.

Мъж от Шуменско е съвсем сигурен рекордьор по най-голяма дължима сума към дъжавата, насъбрана от актове. С.В. в никакъв случай през живота си не е имал удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, само че това не му попречило да кара.
Така за интервала от 2007 до 2017 година 28 годишният мъж от село Друмево натрупал отговорности от 7720 лв.. Водачът е установяван в границите на един ден на две разнообразни места – В Шумен и село Друмево да ръководи след приложимост на алкохол, без удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, и с нерегистриран по надлежния ред автомобил.
За установените нарушавания са формирани девет досъдебни производства. Нарушенията му като лидер, установени във времето са свързани най-вече с това, че ръководи, а не е дееспособен, установяван е зад кормилото на нерегистрирани по надлежния ред моторни транспортни средства, съставяни са му актове за ръководство на коли без подложен винетен стикер. Освен без брошура С.А е установяван да кара и след приложимост на алкохол с централизация над 1,2 промила.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР