Мъж от Оряхово, блудствал с парализирана след инсулт жена, ще

...
Мъж от Оряхово, блудствал с парализирана след инсулт жена, ще
Коментари Харесай

Извращение! Мъж блудствал с парализирана след инсулт жена

Мъж от Оряхово, блудствал с парализирана след инсулт жена, ще бъде изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews. Днес районната прокуратура в Оряхово е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против 62-годишния М.Б. за осъществени от него блудствени дейности по отношение на трудноподвижна стара жена.
М.Б. живее в Оряхово, като бил в добросъседски връзки с 70-годишна жена, която през септември 2017 година получила исхемичен мозъчен инсулт. Вследствие на болестта си тя не могла да се придвижва сама и за болната се грижели синът й и домакински помощник.
Окол 16 часа на 13 декември предходната година старата дамата била сама в дома си и гледала телевизия. Неочаквано в стаята й влезнал съседът й – обвиненият М.Б., който бил във очевидно нетрезво положение. Той незабавно се насочил към леглото й с вулгарни заявки почнал да прави блудствени дейности без съвкупление с безпомощната жена. Тя се пробвала да го отблъсне, само че заради болестта си съпротивата й била неефективна. Насилникът блъснал потърпевшата, при което тя паднала по тил на леглото. В положение на нерешителност тя почнала да вика за помощ, само че това не спряло М.Б.
По същото време се прибрала живеещата наоколо сестра на дамата, която чула виковете й и се насочила към дома й. При неочакваната й поява обвиненият бързо излязъл. Веднага по-късно бил подаден сигнал до органите на реда. Вследствие на претърпяното старата жена се почувствала зле и била превозена за оказване на незабавна здравна помощ.
Пострадалата била освидетелствана от доктор, при което били открити отоци в региона на лицето и кръвонасядания на разнообразни места по тялото й.
Разпитан в хода на досъдебното произвеждане М.Б. не се признава за отговорен като дава спорни пояснения за случилото се.
Предстои наказателното произвеждане против него да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР