Мъж от Ню Орлиънс прекара 29 години зад решетките за

...
Мъж от Ню Орлиънс прекара 29 години зад решетките за
Коментари Харесай

След 29 г. в затвора за изнасилване, което не е извършил: Мъж излезе на свобода, жертвата му помогна

Мъж от Ню Орлиънс прекара 29 години зад решетките за обезчестяване , което не е направил. Жертвата на насилието му оказа помощ да излезе на независимост посредством свидетелски показания.

Съдиите декларират, че е имало " процесуално нарушаване " от прокуратурата по знаковото дело от #MeToo

Патрик Браун е наказан за обезчестяване на 6-годишната си доведена щерка през 1994 година, откакто пледира почтен в развой, в който жертвата не е дала показания. Вместо това, възрастни свидетелстват „ за това, което съгласно тях тя е споделила “, се показва в известие на окръжния прокурор на Орлиънс, представено от Си Ен Ен.

От 2002 година насам доведената щерка на Браун упорства, че той не е мъжът, който я е изнасилил . Тя неведнъж е желала от прокуратурата да преразгледа случая и да повдигне обвиняване против действителния причинител. Отделът за цивилен права почнал следствие на случая, открил, че доказателствата удостоверяват описа на жертвата и изискал от съда да поправя случая.

Иван Евстатиев в началото получи 6-годишна присъда поради посягане против 16-годишно момиче

„ Тази жертва е претърпяла освен дълбоката контузия от половото посягане над дете, само че и контузията да знае, че неверният човек е бил в пандиза съвсем три десетилетия, до момента в който този, който я е изнасилил, се е разхождал на независимост “, споделят от отдела за цивилен права.

Патрик Браун е освободен от пандиза в понеделник, незабавно след решението на наказателния областен съд да анулира присъдата му. Според известието и правосъдните документи жертвата е участвала и е дала показания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР