Мъж от Чичестър, Великобритания, решил да подиша чист въздух и

...
Мъж от Чичестър, Великобритания, решил да подиша чист въздух и
Коментари Харесай

Мъж се появява при ветеринаря и слага буца пръст на масата, оказва се живо същество.

Мъж от Чичестър, Англия, решил да подиша чист въздух и да разноски четириногото си измежду природата в локалната гора. Пуснал кучето да тича, до момента в който бил заплеснат от личните си мисли. Когато още веднъж насочил вниманието си към кучето, мъжът забелязал, че то се забавлява с някакъв предмет. Когато се доближил, индивидът осъзнал, че това не е просто буца пръст, а нещо се движи от вътрешната страна.

Без да губи време, той взел „ играчката “ от кучето и се запътил към най-близкия ветеринарен център. След като сложил находката на масата, той се сблъскал с недоумяващите погледи на чиновниците:

„ Защо донесохте буца пръст? “

Той небрежно разказал какво се е случило, като обяснил, че кучето е намерило нещо и го е търкулнало в калта.

Лекарите с нараснало внимание и известно напрежение почнали да разчистват бучката, опасявайки се, че там може да има прикрито рисково животно. Скоро обаче забелязали дребни бодли и лапички и станало ясно, че това е загубен таралеж. Горкото животно било толкоз обгърнато в тиня и пръст, че никой даже не подозирал, че може да е таралеж.

След главно разчистване таралежът бил освободен от мръсната си „ черупка “, след което го очакваше друга неприятна процедура – къпането. Ветеринарите премахнали последните следи от мръсотията, като деликатно измили всяка една игла. За премия му предложили и вкусна вечеря, която смекчила агресивното му държание.

Сега животното ще бъде под здравно наблюдаване, преди да бъде освободено в дивата природа. Що се отнася до притежателя на кучето, той можел просто да пренебрегне странното изобретение, както биха създали мнозина, само че постъпил благородно и избавил живота на един трагичен таралеж.

Споделете тази публикация с вашите другари!

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР