Мъж от Червен бряг попадна в ареста в РУ –

...
Мъж от Червен бряг попадна в ареста в РУ –
Коментари Харесай

43-годишен завари в дома на бившата си друг мъж, подпали му колата

Мъж от Червен бряг попадна в ареста в районно управление (на МВР) – Дупница, откакто запалил колата на бобошевец. В събота вечерта 43-годишният Мирослав Тодоров отишъл на посетители при приятелката си от Бобошево Ани Ц. В дома ѝ той заварил мъж от Бобошево.

Тодоров не могъл да понесе обстоятелството, че в дома на приятелката му гостува различен мъж, и драснал клечката на паркирания пред жилището ѝ автомобил, благосъстоятелност на гостенина, заяви struma.bg.

Съседи видели горящия автомобил и алармирали на тел. 112. На място са пристигнали огнеборци и криминалисти от районно управление (на МВР) – Дупница. Изгоряла е единствено една от предните гуми на колата.

Тодоров признал виновността си пред проверяващите служители на реда и декларирал: „ От три години сме другари. Аз работя по строителството на автомагистрали. Запознахме се по време на градежа на Автомагистрала “Струма” край Бобошево. Доскоро живеех при нея, само че тя ме изгони. Въпреки това си наех квартира в градчето, с цел да съм по-близо до нея, а тя стартира да приема различен мъж в дома си. Не устоях и му подпалих колата, с цел да си отмъстя”, разказал Тодоров.

Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за тенденциозен палеж, грози го затвор до 6 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР