Мъж острига и държа като заложник жена в апартамент в

...
Мъж острига и държа като заложник жена в апартамент в
Коментари Харесай

В Асеновград: Строител острига жена, взе я за заложник и посегна на полицай

Мъж острига и държа като пленник жена в апартамент в Асеновград, след което посегна на служител на реда.

Потресаващите подиуми се разиграли на 19 юни тази година, само че казусът не е бил обявяван обществено досега, заяви „ Марица “.

Информацията сочи, че причина за случилото се е спор за опиати. Според данните мъжът работи като строител в Германия, като през летните месеци се прибирал в дома си на първия етаж в блок в Асеновград. Занимавал се с продажба на опиати.

Във въпросния ден дамата била при него, с цел да се достави с наркотични субстанции. Предполага се, че сред тях зародил изострен спор, който предизвикал експанзия у мъжа.  Той я затворил в жилището, след което принудително ѝ остригал косата. Няколко часа я държал като пленник на нервните си прояви. Жертвата му въпреки всичко съумяла да алармира в полицията. На място пристигнали униформени, само че гурбетчията оказал гневна опозиция. Не се подчинил на нито една заповед и ставал все по-агресивен. Нанесъл лека телесна щета на един от чиновниците на районното в Асеновград. В последна сметка униформените съумели да го озаптят и задържат.

Срещу него били повдигнати обвинявания по пет пункта - за остригването, за лишаването от независимост на дамата, за съпротивата против органите на реда, за леката телесна щета на служителя на реда, както и за владеене на опиати. 

Асеновградчанинът се признал за отговорен. Постигнато е съглашение сред представител на държавното обвиняване и бранителя му за едно общо най-тежко наказване за всички прегрешения - 9 месеца затвор при непоколебим режим. Споразумението е утвърдено от Районния съд в Асеновград
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР