Мъж, определящ се за жена на име Скарлет Блейк, е

...
Мъж, определящ се за жена на име Скарлет Блейк, е
Коментари Харесай

Жестокост! Мъж пусна котката си в блендер

Мъж, определящ се за жена на име Скарлет Блейк, е бил приет за отговорен за убийството на 30-годишен чиновник на авто цех в Оксфорд.

Блейк среща служащия Мартин Карено в ранните часове на 25 юли 2021 година, до момента в който обикаля улиците на града в търсене на някого, който да убие, оповестяват прокурорите по делото. Тялото на жертвата е открито в река Черуел в регион Парсънс към 24 часа по-късно.

Оксфордският кралски съд откри, че следствието на закононарушението е почнало две години по-късно, откакто някогашната партньорка на килъра Ашлин Бел разказала на детективите, че той е признал за закононарушението, като обяснил, че употребявал самоделна гарота - инструмент за удушаване.

Разследващите показаха още, че 25-годишният Блейк има " фиксация върху насилието ". Установен е негов видеоклип, на който предава онлайн разчленяването на домашния си любим - котка, след което го поставя в блендер. Според прокурорите това демонстрира, че той има " притеснителен интерес към това какво би било да навредиш онлайн създание ".

" Той се описваше пред другите като човек, който получава полово задоволство от мисълта за принуждение и мисълта за гибел ", сподели прокурорът.

Блейк се признава за отговорен по обвиняването в незаконно увреждане поради убийството на котката, само че отхвърля да е умъртвил 30-годишния мъж.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР