Мъж описва смразяващ момент, в който се е натъкнал на избягал убиец, използващ дома си като скривалище

...
Мъж от Пенсилвания описва смразяващия момент на паника“, когато е
Коментари Харесай

Мъж от Пенсилвания описва смразяващия „момент на паника“, когато е повярвал, че осъден убиец може да се крие в дома му, след като е избягал от близкия затвор .

Общността около затвора на окръг Честър в град Покопсън остана на ръба, тъй като издирването на 34-годишния Данело Кавалканте навлезе в шестия си ден във вторник. Полицията не каза как е избягал от затвора.

Властите казаха, че има четири потвърдени наблюдения на 5-футовия и 120-килограмов беглец в района, включително негова снимка, уловена от камера на звънеца .

Райън Дръмонд, който живее близо до гъсто залесена местност, където полицията смята, че Кавалканте може да се крие, вярва, че беглецът е използвал дома си, за да остане извън полезрението.

„Единственото нещо Трябваше да се защитя, беше рамка за картина“, каза Дръмонд пред кореспондента на NBC News Джордж Солис в TODAY.

Дръмонд каза, че е видял натрапник в къщата си и е включил светлините, за да покаже човека, когото познава, че е някой там.

„И след това той премести ключа за осветлението няколко пъти, което беше истинският момент на паника“, каза Дръмонд.

Дръмонд и съпругата му се обадиха на 911 и той ги наблюдаваше мъжът напуска дома си.

„Беше като момент на недоверие“, каза Дръмонд. „Да, сърцето ми биеше бързо.“

Кавалканте беше осъден на доживотен затвор без право на замяна, след като беше признат за виновен на 16 август, че е намушкал до смърт бившата си приятелка. Властите казаха, че той също е издирван за убийство през 2017 г. в родната си Бразилия.

Щатската полиция на Пенсилвания е поела ръководството на издирването.

„Искам да го натисна силно“, Пенсилвания Подполковник от щатската полиция Джордж Бивенс каза на пресконференция. „Той ще направи грешки.“

Кавалканте беше забелязан от органите на реда през уикенда, но той избяга.

„Всъщност войник го наблюдаваше от известно разстояние, даде преследване, но не успя да стигне до него поради терена и някои други препятствия“, каза Бивенс на пресконференцията.

Полицията пуска аудиозаписи от хеликоптери и патрулни коли на майката на Кавалканте, говореща на португалски умолявайки го да се предаде.

Властите също така предлагат награда от $10 000 за всякаква информация, водеща до залавянето на беглеца, като същевременно предупреждават местните жители да останат бдителни.

„Ние сме просто уплашена, параноична“, каза една местна жена пред Солис за ДНЕС от колата си. „Готови сме всичко да свърши.“

Тази статия е публикувана първоначално на TODAY.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР