Мъж нахлу в дома на семейство в плевенското село Гиген.

...
Мъж нахлу в дома на семейство в плевенското село Гиген.
Коментари Харесай

Мъж нападна семейство и отвлече жената в плевенско село


Мъж нахлу в дома на семейство в плевенското село Гиген. След като разрушил вратата, той нападнал мъжа и го ранил. След това извадил револвер и отвел дамата. След бързата интервенция на полицията тя е била освободена, а нападателят арестуван.

Инцидентът се е случил на 14 септември малко след 2:00 ч, през нощта. Издирвателните и заградителни дейности били подхванати незабавно, откакто в 2:20 часа посредством тел. 112, в районно управление (на МВР) – Гулянци е постъпил сигналът. Според информацията, минути по-рано, 64-годишен гражданин на село Гиген разрушил заключена входна врата на частен дом в обитаемото място. Въоръжен с коса за трева, той нанесъл порезни рани по ръцете на 40-годишния притежател, с който имал омраза от известно време. След като го заплашил с револвер, извел от жилището 35-годишната жена, с която той живее на фамилни начала.

Служители на районно управление (на МВР) - Гулянци и ОДВМР – Плевен направили оглед на място и подхванали оперативно-издирвателни и заградителни дейности. В резултат, към 4:00 часа, на плевенската улица " Българска авиация " бил спрян лек автомобил " Опел Кадет ", ръководен от 60-годишен мъж от село Гиген. В транспортното средство били открити 64-годишният нападател и пострадалата. Тя е прегледана, не са открити следи от упражнено по отношение на нея принуждение.

Иззет е газов револвер, на който са назначени експертизи. Водачът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа, а с разпореждане на прокурор на 64-годишния мъж е наложена мярка задържане до 72 часа.

Работата на проверяващите по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Плевен в границите на формираното досъдебно произвеждане.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР