Мъж на име Джо Маккарти срещна; любовта на живота си

...
Мъж на име Джо Маккарти срещна; любовта на живота си
Коментари Харесай

Самотен баща се борел да отгледа тризнаците си, когато разбрал, че те не са от него

Мъж на име Джо Маккарти срещна; любовта на живота си на ревю в Париж. Или най-малко тогава считал по този начин. Той и Ариана скоро се влюбили и мечтаели да основат семейство дружно.

Един ден тя му споделила, че е бременна. Джо бил разчувствуван и сюрпризиран по едно и също време. Двамата желали да имат деца, само че постоянно си казвали, че ще си създадат, щом се оженят.

Джо знаел, че двамата с Ариана са взели всички защитни ограничения, с цел да избегнат непредвидена бременност, само че тя го уверила, че все пак се случват такива неща.

Двамата се оженили на скромна гала и всичко изглеждало съвършено, само че по-късно държанието на Ариана се трансформирало.

Тя прекарвала по-голямата част от времето си на телефона си и не разрешавала на Джо да има достъп до известията й. Но той бил прекомерно разчувствуван от вероятността да стане татко, тъй че не обърнал внимание на държанието на брачната половинка му.

А един ден в болничното заведение промени живота на този мъж вечно. На ултразвука станало ясно, че Ариана носи тризнаци и до момента в който Джо бил на върха на щастието, тя била унищожена от мисълта да има три бебета.

„ Какво? Тризнаци? Не мога да си разреша да родя три бебета и да си скапва хубостта! “ — извикала тя, откакто научила новината.

„ Но скъпа, това са нашите бебета. Не можеш да приказваш по този начин неприятно за тях. Каква е връзката сред това да имаш бебета и хубостта ти? Не разбирам — попитал Джо.

„ Каква е връзката? Джо, ще стартира да наподобявам остаряла и никой няма да има интерес да ме гледа! “ — извикала Ариана.

„ Да те гледа? Чакай…какво искаш да кажеш с това? Кой различен искаш да оцени хубостта ти с изключение на мен, твоя брачен партньор? “ — попитал Джо. В този миг Ариана изрекла немислимото.

„ Омъжих се за теб, с цел да пребивавам разточителен живот. Мислех, че не сме просто архитекти, изграждащи фантазиите на другите, само че и богата двойка, която може да построи и своите. Но твоите доходи не стигат даже да отидем на круиз! “ – възмутила се тя. „ И с тези три спомагателни тежести, идващи на бял свят, се колебая дали ще ми дадеш всичкия разкош, който желая! “

Това разрушило сърцето на Джо на милиони части. След като бебетата се родили, три здрави девойки, Джо получил цялостно настойничество, а Ариана напуснала фамилията вечно. Или най-малко по този начин си мислел той.

Отглеждането на три деца било доста по-трудно, в сравнение с този татко можел да си показа, само че той не се отказал.

Той обезпечил превъзходен живот на своите девойки, до момента в който един ден нещата били на път да се трансформират.

Изневиделица на прага на дома им се появила Ариана.

„ ТИ??? Какво правиш тук? “ – шокирал се мъжът.

Тогава Ариана тръгнала да влиза в дома и почнала да крещи: „ Момичета! Мама се прибра! Не желаете ли да видите майка си? “

За благополучие девойките не си били у дома.

Джо я помолил да излезе от къщата, напомняйки й, че девойките имат единствено един родител, него.

Чувайки това, Ариана споделила нещо шокиращо. „ Наистина ли? Кой сподели, че си техният БАЩА? Имах две други гаджета, до момента в който излизах с теб. И бях в действителност „ интима “ с един от тях на турне. Тези девойки би трябвало да са негови… Сигурен съм, че не са твои, тъй като беше на едномесечно ревю в Египет. “

Джо рухнал. Светът му се обърнал с главата надолу. Той не искал  да се изправи пред действителността и изискал доказателства.

Около две седмици по-късно Ариана получила резултатите от ДНК теста, който изискал. За страдание, девойките не били от Джо.

На идващия ден тя поискала да вземе девойките със себе си. „ Остави моите девойки да с мен. Трябва да осъждам този богат непрокопсаник за прехрана и мога да го направя единствено в случай че децата ми са с мен “, споделила тя.

Джо към този момент знаел, че не е бащата, само че това не трансформирало обстоятелството, че той ги отгледал и ги обичал абсолютно. Така че, вместо да се откаже, той реши да се бори с Ариана в съда, нещо, което я шокирало.

Ариана имала ДНК резултати, само че Джо имаше документите, които тя била подписала преди шест години, предавайки му законното настойничество над децата. Освен това била подписала правата си върху тях на Джо.

Тя изгубила правосъдната борба и девойките останали с Джо.

Докато излизал от съда с девойките си, те го попитали: „ Тате, коя е тя? Защо тя приказва с теб?

Джо дал отговор: „ Тя е непозната. Вече не приказваме с непознати! Елате да се прибираме. Татко има две седмици отмора и ще отидем ли на този круиз, който планирахме?! ”

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР