Мъж на 68 години се е обесил на входната врата

...
Мъж на 68 години се е обесил на входната врата
Коментари Харесай

Нова Информация! Смъртта Скова България В Понеделник! Клатят Се Обесени Трупове! Мъртви Са

Мъж на 68 години се е обесил на входната врата на дома си. Инцидентът е станал в Първомай в събота. Безжизненото тяло се натъкнал синът на 68-годишния Таню, оповестява " Трафик Нюз ". Той незабавно алармирал на незабавен телефон 112 за случилото се. На място обаче медиците от Бърза помощ само установили гибелта.

Другият случай от деня е в Стамболийски. Жена е открита мъртва в двора на къщата си. Тя се е обесила на асмата пред дома й. Починалата е 52-годишна. Не са ясни аргументите за съдбовното решение.

И по двата случая работата продължава.

Според психолози по празниците броят на самоубийствата внезапно се усилва. 40% от тях са по фамилни аргументи. Празниците са мотив за равносметка и теглейки тази житейска линия, доста хора си дават сметка, че животът им не се трансформира към по-добро. Усещат в себе си празнина и неспособност тя да бъде запълнена с позитивни страсти.

Наблюдава се непрекъснато увеличение както на опитите, по този начин и на сполучливите самоубийства. При хората с несполучлив опит за самоубийство рискът от още един опит е прекомерно огромен.

Броят на сполучливите самоубийства при мъжете е 3-4 пъти по-голям от този при дамите. Като цяло обаче по-често опити за самоубийство вършат дамите. При дамите опитите са по-неуспешни, тъй като те употребяват способи, които не водят наложително до летален излаз, изясняват експертите.

Жените избират главно лекарства, с цел да сложат завършек на живота си. След това се подрежда скачането от високо място. При мъжете най-предпочитаният способ за самоубийство е посредством огнестрелно оръжие, следван от скачане от високо или обесване. Най-често опитите за самоубийство при дамите е на възраст над 40 години, до момента в който при мъжете възрастта е над 65 години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР