Мъж на 59 години от София беше задържан след гонка

...
Мъж на 59 години от София беше задържан след гонка
Коментари Харесай

Гонка с 4 ударени коли след опит за обир в Бургас

Мъж на 59 години от София беше арестуван след гонка с полицията в Бургас, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Той съумял да избяга от мястото на осъществена домова кражба с лек автомобил с немска регистрация. Двама негови съучастници обаче са арестувани на място - 44-годишен мъж от харманлийското село Поляново и жена на 21 години от Бургас.

" Единият мъж и бургазлийката са арестувани директно след осъществяване на домова кражба от апартамент, ситуиран на деветия етаж в жилищна постройка в " Меден рудник ", а съучастникът им се опитал да избяга с лек автомобил, само че е обезвреден в региона на ул. " Транспортна " до магазин " Пежо " в комплекс " Изгрев ", прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

При преследването са нанесени леки материални вреди на четири автомобила. Софиянецът е тестван за приложимост на алкохол и опиати, като пробите са били негативни. Констатирано е, че групата е проникнала в жилището посредством разтрошаване на патрона с отвертка, показаха още от полицията.

Откраднати са 4500 евро, 600 лв., 300 турски лири и златни украшения. Процесуално-следствените дейности по случая не престават и все още.

Пред Българска телеграфна агенция представителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева, посочи, че два от потърпевшите при гонката коли са благосъстоятелност на вътрешното министерство. Шофьорът е бил засечен от няколко полицейски коли и не се е стигнало до потреблението на шипове за прекъсването му. Припомняме, че при започване на тази година криминалисти разкриха друга домова кражба, при която беше открадната сумата от над 160 000 лв. от вкъщи на младо семейство. Тогава бяха арестувани мъж и жена.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР