Мъж на 55 години от Варна, нападнал и ударил лекар,

...
Мъж на 55 години от Варна, нападнал и ударил лекар,
Коментари Харесай

Изправят пред съда бабаит от Варна, нападнал и ударил лекар

Мъж на 55 години от Варна, нападнал и блъснал доктор, ще бъдат съден по обвинителен акт на Районна прокуратура - Варна

Мъж на 55 години от Варна ще дават отговор пред Районния съд за осъществено от него нахлуване и нанесени удари над доктор, изпълняващ своите служебни обвързване, с което му била породена лека телесна щета. Г.Г. ще бъде съден по обвинителен акт на Районна  прокуратура – Варна за осъщественото от него закононарушение по член 131, ал.2, т.3 по отношение на чл.130, ал.1  от Наказателен кодекс, за което законът планува наказване " отнемане от независимост “ за период от една до пет години.

55-годишният мъж е упрекнат за това, че на 17 септември 2020 година, малко след 22:30 часа, откакто бил известен за гибелта на сестра си, която била настанена за лекуване в болнично заведение, той дружно с други нейни близки нападнали доктор.

След като чули неприятната вест обвиненият и щерка му почнали да упрекват лекаря, който бил дежурен, за гибелта на своята близка и да желаят пояснение. Към словесните обвинявания се присъединил и различен непосредствен на умрялата, като всички се доближили към доктора, почнали да викат и да ръкомахат към него. Вследствие на експанзията им той бил притиснат сред стената и вратата на клиниката, когато обвиненият Г.Г. му нанесъл един удар с пестник в задната лява теменна област  на главата  и по-късно още един удар в региона на  левия бъбрек.

В резултат на нанесените му удари, видно от заключението на направената правосъдно - здравна експертиза, потърпевшият доктор получил лека телесна щета или краткотрайно разстройство на здравето неопасно за живота. Бил е приет в болница за малко.

Обвиняемият не е престъпно проявен, бил е осъждан, само че е оправдан. Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР