Мъж на 48 години, отгледан в Дома за сираци във

...
Мъж на 48 години, отгледан в Дома за сираци във
Коментари Харесай

Помогнете, ако можете! Осиновен търси истинските баща и брат...

Мъж на 48 години, отгледан в Дома за сираци във Ветрен, търси биологичните си родственици, за които знае, че са от Пазарджишко. Човекът за следващ път пусна апел във Facebook с вярата някой да знае нещо за тях.

Васил Недев споделя в групата „ Търсим се - другари и познати “, че търси биологичния си татко и брат от биологичната им майка. За родителя си не знае съвсем нищо, допуска, че е от Пазарджик или района.

Васил е роден на 24 октомври 1973 година в Разлог. Майка му се споделя Теменуга Георгиева Грозденина, родена през 1953 година и е родом от град Ветрен. Момчето е било в Дома за медико-социални грижи „ Свети Стилиян “ във Ветрен, след това е преместено в Дом „ Майка и дете “ в Пловдив, откъдето през 1977 година е осиновен, отгледан и учтив от прелестни родители, които, за жалост, от дълго време не са сред живите.

За брат си знае, че се е казвал Румен и е роден през 1971-ва или началото на 1972 година в Стамболийски (тогава - град Нови Кричим). Бащиното му име е Иванов, а семейството - Ангелов или Димитров (бащата, на който се е водел по документи, е Иван Димитров Ангелов, роден през 1950 година в село Синитово). Васил допуска, че и брат му е осиновен още от родилното поделение в Стамболийски, а делото за осиновяването най-вероятно е в Пловдив.

„ Ако смятате, че можете да помогнете, или сте Вие, ми се обадете на тел. 0889665565 или пишете на Вайбър и на e-mail: Предварително Ви благодаря! Желая Ви триумфи! “ - приключва трогателното си послание Васил.

Той търси биологичните си родственици към този момент години наред. Преди време сходни негови апели се появиха в други обществени мрежи и разнообразни уеб сайтове (тогава още Facebook не беше по този начин известен в България). Писал е писма до Дома за сираци във Ветрен, който по-късно беше закрит и преобразуван в различен тип обществена институция. Мъжът е търсил помощ и от локални медии, на които е изпращал подробна информация, каквато е съумял да откри с доста старания от институциите, за своите родители и брат. За жал, Законът за персоналните данни и тайната на осиновяването очевидно се оказват непробиваема бариера пред желанието му да се свърже с околните си.

И този път обявата на Васил е неведнъж споделяна и коментирана. Повечето консуматори на мрежата му пожелават триумф, само че макар подробните данни, с които той разполага, още веднъж никой досега не разпознава неговите биологични родственици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР