Мъж на 37-годишна възраст е с опасност за живота след

...
Мъж на 37-годишна възраст е с опасност за живота след
Коментари Харесай

Мъж е с опасност за живота след побой в Хасково

Мъж на 37-годишна възраст е с заплаха за живота след побой в Хасково. Нападателят - 22-годишен мъж, е арестуван, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.

Вчера в 18.00 часа на незабавния телефон е подаден сигнал от жител за сборичкване сред двама мъже в ж.к. " Орфей ". Изпратените на място екипи са открили, че арестуваният дружно с 37-годишния си другар седнали да се почерпят още от обяд. След приложимост на алкохол двамата се скарали. В разразилия се скандал по-младият употребявал брадвата си и замахнал против съперника си.

Пострадалият неотложно е превозен в болничното заведение за лекуване. По първични данни на медиците той е с заплаха за живота.

Полицейските екипи са открили очевидци на случилото се и са провели дейности за определяне на спомагателни обстоятелства и условия по случая. Задържаният е тестван за алкохол и дрога, като тестванията отчели 1,2 промила алкохол и влияние на метаамфетамин. Мярката му на задържане е до 24 часа по формираното досъдебно произвеждане, показват от полицията.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР