Мъж на 30 години от Лом е задържан с полицейска

...
Мъж на 30 години от Лом е задържан с полицейска
Коментари Харесай

Мъж е задържан, след като заплашил жена си по време на среща в отдел „Закрила на детето“

Мъж на 30 години от Лом е арестуван с полицейска заповед за 24 часа, а по-късно с прокурорска за 48 часа, за отправени закани за разпра към жена на 44 години, с която живеел на фамилни начала, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Заканите са отправени на 4 август по време на среща в отдел „ Закрила на детето “ към дирекция „ Социално подкрепяне “ в Лом. Срещата била отдадена на дете в риск и на нея участвали общински чиновници, обществени служащи, контрольор от детска педагогическа стая към районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Лом и представител на Районната прокуратура. Те станали очевидци на закани и обиди, отправени към дамата, а след срещата тя декларирала, че изпитва боязън за живота си.

По случая е формирано досъдебно производствои са разпитани очевидци, прецизираха от полицията в Монтана.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана оповестиха, че от началото на тази година са работили по 36 преписки за домашно принуждение, като по случаите са издадени 32 заповеди за незабавна протекция. По множеството от тези заповеди се е произнесъл и съдът, като са наложени ограничаващи мерни на единия от сътрудниците в фамилията за друг период.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР