Мъж, който намушка годеницата си 26 пъти, когато разбра, че

...
Мъж, който намушка годеницата си 26 пъти, когато разбра, че
Коментари Харесай

Мъж, който преби и намушка годеницата си, когато разбра за афера, почина при полицейско преследване

Мъж, който намушка годеницата си 26 пъти, когато разбра, че тя има спекулация, умря при полицейско гонене, откакто остави наследството си на на мястото на престъплението, разкри следствие.

Спортният теляк Бен Кросби, 46-годишен, преби една майка към главата с бейзболна топка и я намушка в фамилния им дом. Той умъртви „ прелестната “ студентка по физика от университета Хъл Бечи Рийс-Хюз, 37, на 25 юли 2022 година, след което остави указания за разпределението на наследството си на „ видно място “ на кухненската маса.

Тази седмица правосъдни заседатели взеха решение, че той е умрял „ инцидентно “ при високоскоростното полицейско гонене часове след убийството. Те са чули по какъв начин килърът е избягал, откакто е извикал родителите си на мястото на престъплението, като им е споделил, че е „ забъркал нещо “. Множество полицейски коли, в това число четири въоръжени коли за реагиране, бяха изпратени да го търсят. По време на преследването той караше с 84 благи в час от неверната страна на пътя и се сблъска с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР