Мъж, който дълго време твърдеше, че е син на френската

...
Мъж, който дълго време твърдеше, че е син на френската
Коментари Харесай

Откриха мъртъв предполагаем син на Ален Делон, когото актьорът отказа да признае

Мъж, който дълго време твърдеше, че е наследник на френската кино звезда Ален Делон поради връзката си с емблематичната немска певица Нико, беше открит мъртъв в Париж, оповестиха от прокуратурата.

Тялото на 60-годишният фотограф Ари Булон беше намерено в дома му в столицата, оповестиха управляващите. Разследва се повода за гибелта му. Арестуван е един човек по обвиняване в неоказване на помощ на човек в заплаха, съобщи прокурорът, потвърждавайки по-ранни известия в локален вестник. По информация на френското издание арестуваният от полицията е спътникът на Булон.

Френските управляващи оповестиха също по този начин, че Булон е страдал от хемиплегия - заболяване, което може да докара до частична парализа.

Булон, прочут също като Кристиан Булон, твърдеше, че е наследник на Делон и Нико, който придобива популярност най-много като артист на авангардната американска рок група The Velvet Underground.

Делон, който има къса спекулация с немската певица през 60-те години, отхвърля да е татко, макар че Ари е отгледан от майката на Делон - Едит Булон, която публично го осиновява дружно със брачна половинка си.

Булон разказва безредния си живот в книга от 2001 година, озаглавена " Любовта в никакъв случай не се не помни ".

Като младеж той се причислява към музикалните турнета на майка си Нико и се снима в няколко кино лентата, потъвайки в света на опиатите и това, което назовава " артистична страна на чудесата ", която го води по целия свят.

След гибелта на Нико през 1988 година той прекарва прочут интервал от време в рехабилитационна клиника и се подлага на психиатрично лекуване.

Булон е подал молба за признание на бащинство във Франция, само че тя е била отхвърлена, защото Делон публично е гражданин на Швейцария. Предстои обжалване на решението, съобщи БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР