Мъж и жена са с опасност за живота след тежка

...
Мъж и жена са с опасност за живота след тежка
Коментари Харесай

Лек автомобил се разби с бясна скорост на пътя София - Варна

Мъж и жена са с заплаха за живота след тежка злополука на пътя София - Варна, наоколо до кръстовището за село Божица, Търговищко, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Злополуката е зародила към 17:53 часа на 9.12.2019 година На тел. 112 в оперативната дежурна част на РУ-Омуртаг бил получен сигнал за зародил пътен случай на първокачествен път I-4/София-Варна/ в община Антоново, на км 186,500 – наоколо до кръстовището за с. Божица. Правоспособен 50-годишен лидер от гр. София, управлявайки лек автомобил Mitsubishi Carisma със софийска регистрация в посока София-Варна с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е изгубил надзор над ръководството му.

Моторното транспортно средство е навлязло в насрещното пътно платно (в този сектор пътят е разграничен на две платна с разграничителен остров), завъртяло се е и е излязло отвън пътя вляво по посока на придвижването, като с дясната си част се е блъснало в крайпътно дърво. В резултат на пътния случай возеща се на предната дясна седалка на автомобила 57-годишна съветска гражданка е откарана в МБАЛ-Търговище, където е настанена в интензивноto поделение с раздрани черен дроб, далак и стомах, в кома, има заплаха за живота ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР