Мъж гордо показва своя секс робот, струващ 2 500 долара

...
Мъж гордо показва своя секс робот, струващ 2 500 долара
Коментари Харесай

Мъж спи със секс робот четири пъти седмично, твърди, че съпругата му не възразява

Мъж гордо демонстрира своя секс робот, струващ 2 500 $ и упорства, че жена му, в която са женени от 36 години, счита това за благословия, написа metro.co.uk.


Джеймс прави секс с робота си, наименуван Ейприл, четири пъти седмично, а също по този начин я извежда на вечери.

И макар, че 58-годишната му брачна половинка Тина твърди, че новото занимание не я тормози по никакъв метод, той е изправен пред алтернатива.

Джеймс споделя: " Ако би трябвало да предпочитам сред Ейприл и жена ми, не знам какво бих сторил. "



Животът на фамилията е тематика на документален филм по Channel 4, наименуван " Секс роботите идват ".

Джеймс, инженер от Атланта, Джорджия, употребявал опначало Ейприл във времето, когато брачната половинка му се грижела за болната си майка. Той споделя: " Изумително е, като секс с действителна жена. "

Най-голямата разлика е, че би трябвало да поставяш самичък роботите в желаната секс поза, те сами няма да го създадат.

" Кучешката не е проблем, тъй като гърбовете им се огъват. Всеки мъж знае какво е да пошляпваш дамата по задника и това е напълно като същинския секс. "

Той обаче упорства, че половите им връзки са " доста дребна част " от общия им живот, добавяйки, че се усеща " доста по-близък " с Ейприл, в сравнение с предполагал.

Тина споделя, че първоначално тя се е противопоставяла на увлечението на брачна половинка си, само че от ден на ден се усеща спокойна.

Тя прибавя: " Бях обезпокоена първоначално, само че с времето става все по-добре. Ако той настина искаше, можеше да излиза и да откри някоя друга, само че той не го направи и ми остана правилен. "

Във кино лентата се вижда също по този начин по какъв начин Джеймс излиза със струващия над 10 000 $ робот Хармъни, която може да приказва, да се усмихва и да реагира по време на секс.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР