Мъж е загинал на място при тежка катастрофа в столицата

...
Мъж е загинал на място при тежка катастрофа в столицата
Коментари Харесай

Мъж помля спирка и загина след челен удар в София СНИМКИ

Мъж е умрял на място при тежка злополука в столицата довечера, оповестява БНР. Инцидентът е станал след преден конфликт сред два автомобила в региона на бул. " Симеоновско шосе ".

Според " Пътна полиция " повода за злополуката е нахлуване на едната кола в лентата за насрещно придвижване, последвано от преден удар. От удара на място е умрял лидерът на единия автомобил - мъж, който най- евентуално е бил без защитен колан, обясниха от полицията.

Водачът на другия автомобил - млада жена, е в извънредно тежко положение. В момента тя се транспортира към болница. Преминаването в региона на тежкия случай е извънредно затруднено, защото на място има екипи на полицията, както и коли за спешна помощ.

Припомняме, че за по-малко от 24 часа станаха две извънредно тежки произшествия край Микре и Сопот, които лишиха живота на общо 10 души, а на следващия ден е интернационалният ден за починалите при пътнотранспортни катастрофи.

От конфликта една от колите се е запалила. Полицията е отделила региона. Ограничено е придвижването на коли в посока Студентски град. Премазана е спирка на градския превоз, предава Българска национална телевизия. /Марица.бг

От конфликта една от колите се е запалила. Полицията е отделила региона. Ограничено е придвижването на коли в посока Студентски град. Сив ван влиза в насрещното придвижване в опит да изпревари коли и се удря челно в различен автомобил. Шофьорът на първия автомобил умира на място. Жената, карала втория автомобил, е призната в Спешното. Премазана е спирка на градския превоз, предава Българска национална телевизия.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/intsidenti/katastrofi/vizhte-ekskluzivni-snimki-ot-melete-na-simeonovsko-shose-zavrshilo-s-trup_news558808.html тагове мъж спирка преден удар софия  Мъж помля спирка и почина след преден удар в София СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР