Мъж е приет в тежко състояние в болница в Ямбол

...
Мъж е приет в тежко състояние в болница в Ямбол
Коментари Харесай

Кола отнесе чужденец, излязъл гол на пътя край Елхово

Мъж е признат в тежко положение в болница в Ямбол след случай на пътя сред Елхово и граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Лесово " в региона на елховското село Гранитово , оповестиха лечебното заведение за Българска телеграфна агенция.

Сигнал за случая е получен към 7:00 часа тази заран. Мъжът е ударен лек автомобил на пътното платно.

Няколко часа пътят е бил затворен за осъществяване на процесуално-следствени дейности по случая. Разследването продължава, осведомят от полицията, представена от организацията.

" Пострадалият е непознат жител, само че не е незаконен мигрант. Вероятно е англичанин или нидерландец , на забележима възраст 25-30 години. Приет беше в травматичен потрес в отделението по реанимация. Имаше и голям брой дълбоки прорезни рани в региона на шията и главата, открита фрактура на крайници. В момента екип от хирурзи го оперира ", разяснява зам.-директорът на болница " Св. Пантелеймон " в Ямбол Валентин Вълчев за Българска телеграфна агенция.

От Окръжната прокуратура в Ямбол са съобщили за организацията, че се проверяват се всички версии за случилото се. Мъжът е излязъл гол на пътя, преди да бъде блъснат от колата. Образувано е досъдебно произвеждане, само че на този стадий няма данни за осъществено закононарушение. По думите на прокурор Милен Божидаров не се изключва версията порезните рани на чужденеца да са от самонаранявания.
 Задържаха румънец, предизвикал гибел на пътя към Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово
Задържаха румънец, предизвикал гибел на пътя към Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово

Той изгубил надзор над автомобила си и се трансферирал в насрещната лента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР