Мъж държи няколко души като заложници в сградата на банков

...
Мъж държи няколко души като заложници в сградата на банков
Коментари Харесай

Мъж държи заложници в банка в столицата на Казахстан

Мъж държи няколко души като заложници в постройката на банков клон в казахстанската столица Астана. По предварителни данни той е въоръжен , заяви локалната полиция, представена от ТАСС.

" В постройката на Каспийската банка на улица " Достик " мъж се е заключил дружно с гости на институцията. По предварителни данни мъжът е въоръжен. На място са чиновници на полицията, с мъжа се водят договаряния ", се споделя в известието. Органите на реда приканват жителите на столицата да запазят успокоение и да не пречат на способените служби.

Полиция е отделила регион към банковия клон. Жители на постройката, в която е ситуирана банката, са изведени на улицата.
 Заложническа драма в аптека в Карлсруе Обновена
Заложническа драма в аптека в Карлсруе

След вчерашното нахлуване в Хамбург

Според изявления с обществените мрежи мъжът е 30-годишен и държи като заложници седем девойки и един охранител. Информацията за момента не е доказана от полицията.

По-късно от банка обявиха, че сега в клона няма клиенти, а единствено чиновници . " Представители на правоохранителните органи договарят с мъж, който заплашва чиновници. Всички сили на полицията и банката са ориентирани към това да няма потърпевши ", увериха от финансовата институция.

По информация на портала Закон, представена от ТАСС, на място са пристигнали спецчасти и военни, които охраняват периметъра .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР