Мъж бе прострелян снощи във Варна, а оръжната прокуратура в

...
Мъж бе прострелян снощи във Варна, а оръжната прокуратура в
Коментари Харесай

Дюнерджия простреля конкурент, крадял му работниците

Мъж бе прострелян нощес във Варна, а оръжната прокуратура в града управлява досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране.

Около 21,15 часа през вчерашния ден вечерта е получен сигнал за пукотевица на бул. „ Генерал Колев “ в морската столица. Пострадалият – 29-годишният Боян Х., е бил отведен в болничното заведение „ Света Анна “, където му е била осъществена животоспасяваща интервенция. Мъжът обаче продължава да е с заплаха за живота.

Стрелецът – 40-годишният Айдън А., е бил арестуван за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Днес ще бъде притеглен като обвинен за опит за ликвидиране, осъществено по метод и със средства, рискови за живота на мнозина.

Стрелбата е осъществена след зародило сдърпване сред потърпевшия Боян и неговият другар Мехмед. Последният имал конкурентни бизнесотношения със стрелеца Айдън. Двамата имали дюнерджийници и постоянно сред тях възниквали разногласия, че единият „ краде “ служащите на другия, заяви Glas.bg.

Враждата им ескалирала в персонална злост и непоносимост до нощес, когато колите на двамата се засекли на варненския централен бул., където е станал опитът за убийството на Боян, който бил другар с Мехмед.

Местопроизшествието е посетено от окръжния и наблюдаващия прокурор от Окръжната прокуратура във Варна, които дружно с проверяващите са направили оглед. Иззети са оръжието на закононарушението – законно притежаван револвер „ Глог 17 “ от Айдън, биологични находки и дактолоскопни следи.

Продължават дейните дейности по следствието. По-късно окръжният прокурор на Варна Красимир Конов ще даде изказване по случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР