Магията на пътешествията е истинска. Само вижте следващите великолепни дестинации

...
Магията на пътешествията е истинска. Само вижте следващите великолепни дестинации
Коментари Харесай

Кои са десетте най-красиви места в света СНИМКИ

Магията на пътешествията е същинска. Само вижте идващите превъзходни дестинации по целия свят и ще започнете да планувате пътешестване до някоя от тях.

Вижте някои от най-красивите места в света и изберете къде да отидете първо:

Шамарел, Мавриций

Въпреки че този източноафрикански остров притегля гости най-вече с превъзходните си девствени плажове, в случай че се разноските във вътрешността му, ще видите тази блестяща геоложка групировка, наречена " Седемте цветни земи ".

Халщат, Австрия



Заредете фотоапаратите. Този крайезерен град е прочут като „ най-сниманото място в Европа “. Прекарайте ваканцията си, обикаляйки алпийските къщи от 16 век, посетете античната солна мина или градина с ледници.

Лас Колорадас, Мексико



Тези лагуни, оцветени в пастелни цветове в Юкатан, Мексико, са това, от което са формирани цветните фантазии. Ако сте в Тулум или Канкун, не пропускайте опцията да им се насладите.

Национален парк Банф, Канада



Най-доброто време да видите неповторимия тюркоазен нюанс на водата, сътворен от слънчевата светлина, е юли и август. Но в случай че предпочитате да дойдете през зимата, няма да сгрешите, тъй като Банф е дом на три ски курорта от международна класа.

Джайпур, Индия



Джайпур - столица на индийския щат Раджастан, е цялостен с вдъхновяващи гледки, накъдето и да погледнете. Тук просто няма да имате време да си починете от красиви места и забележтелности.

Сатурния, Италия



Тези горещи извори с цвят на аквамарин са панорама, която не би трябвало да се пропуща. И също по този начин ще се насладите на изключителната тосканската природа, до момента в който се къпете.

Прованс, Франция



Къщи с каменни фасади и дървени греди, синьо-бял фон, полета с лавандула, антични пазари и свежа трева, на която да седнете и да пиете розе по залез слънце всяка вечер с пресни багети и бри. Трябват ли ви още доводи, с цел да дойдете тук?

Pailón del Diablo, Еквадор



Тази отдалечена туристическа дестинация в еквадорската тропическа гора е нещо като приказка. Но това, за което си заслужава да дойдете, е един от най-впечатляващите водопади в света. Висок 80 метра, той е сврян в естествена скална групировка и в композиция с околната среда съставлява неповторима панорама.

Бели пясъци, Ню Мексико



Ако мислите, че няма по какъв начин това превъзходно място да е на земята, грешите. Дълбоко в Ню Мексико, Белите пясъци са едно от най-спиращите дъха национални благосъстояния на страната.

Замък Нойшванщайн, Германия



Изглежда ли ви прочут? Замъкът на Пепеляшка е въодушевен от това знамение в Бавария. И в случай че си мислите, че зимата не може да бъде приказна, той ще ви потвърди противоположното.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР