Магистратите от Висшия съдебен съвет си удължиха работното време -

...
Магистратите от Висшия съдебен съвет си удължиха работното време -
Коментари Харесай

ВСС vs Гешев - до приключване на всички основания

Магистратите от Висшия правосъден съвет си удължиха работното време - до приемане на всички учредения от процедурата по предварително освобождение на основния прокурор Иван Гешев.

Кадровиците завършиха с процедурата по настояването на някогашния длъжностен министър на правораздаването професор Янаки Стоилов, които бяха четири. Сега магистратите преглеждат четвъртото процедурно учредения на министъра на правораздаването в оставка Надежда Йорданова за случая с. Общо всички процедурни учредения са 13, като те бяха обединени в едно при започване на съвещанието от сутринта. След приключването на основанието магистратите ще създадат половин час отмора.
 Министерство на вътрешните работи за прокуратурата: Гузен негонен бяга
Министерство на вътрешните работи за прокуратурата: Гузен негонен бяга

Осъжданият, който охраняваме, не е Георги Семерджиев

Малко по-рано пленумът на Висш съдебен съвет отхвърли предлагането на Олга Керелска кадровият орган да работи до привършване на основанията, а значителните изявления и тези всъщност, както и гласуването да остане за различен ден.

В подтекста на дебатите основният прокурор Иван Гешев бе повече от сбит и съобщи, че няма да дава отговор на въпросите, с цел да не губи време. Според него дебатът за предварителното му освобождение е афектиран както за него, по този начин и правосъдната власт, само че и за българските жители.

Основните критици на Гешев запитаха кое е обидното българските жители да чуят истината.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР