Магическите способности на зодиите се определят не толкова от самите

...
Магическите способности на зодиите се определят не толкова от самите
Коментари Харесай

На каква магия сте способни според вашата ЗОДИЯ?

Магическите качества на зодиите се дефинират не толкоз от самите знаци, колкото от детайлите, под които стоят. Те са Огън, Земя, Въздух и Вода и тук можете да видите кои качества са по-засилени при всеки един от тях.



Елементът Огън

В тази група всички представители на зодия Овен, Лъв, Стрелец. Огънят е другарски, само че също по този начин рисков и необмислен.

Лечебни свойства

Онези, за които се счита, че вършат това най-ефективно, са хората, които принадлежат към огнените знаци на Зодиака. Въпреки че всички детайли могат да лекуват, огънените зодии вършат чудеса.

Пречистване

Пречистващите свойства на детайла огън, вършат подвластните му способни да отблъскват всички нежелани сили.

Елементът Земя

В тази група са включени всички родени под знака Телец, Дева, Козирог. Те са студени и мрачни, само че подложен при верни и непрекъснати условия и грижи носи обилие и мощност.

Имат общ език с животните

За тези хора, са считат, че са по-близо до всички живи същества, както растения, по този начин и животни и се свързват по-добре с тях.

Магията на кристалите

Още една от силите, които имат земните знаци е " Кристалната магия ". Всички, родени под въздействието на Земята, в действителност могат да основават чудеса, употребявайки кристали. 

Елементът Въздух

Тук са включени всички представители на зодиите Близнаци, Везни и Водолей. Те са нестабилени и свирепи, само че в същото време силата му може да донесе независимост и самостоятелност.

Телепатия

Те нямат потребност от доста думи или други физически средства. Тази заложба разрешава на притежателя й да получава и изпраща известия на другите. 

Общуване с духове

Представителите на въздушните зодии са хора, които знаят какво желаят и са подготвени да оказват помощ и на другите. 

Елементът Вода

В тази група са включени всички родени под въздействие на зодиите Рак, Скорпион и Риби и те изискват обич и мощни страсти. Водата може да бъде нестабилна и студена, само че също по този начин да донесе по този начин мечтаното равновесие и власт.



Гадаене

Родените под въздействие на водата, се считат за способни да получават оракулски сънища и видения доста по-лесни от всеки различен. Типично за тях е изкуството на хидромантията, познато още като гадаене, употребявайки вода.

Илюзии

Тъй като водата, дъждът и мъглата (всички подчинени на детайла Вода) могат да затруднят или компроментират зрението, водната магия може да се употребява за основаване на илюзии. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР