Маги Томова е първа приятелка с певицата Маги Джанаварова Феновете

...
Маги Томова е първа приятелка с певицата Маги Джанаварова Феновете
Коментари Харесай

Бивша Мис Варна тръгна да пленява сърцето на новия Ерген

Маги Томова е първа другарка с певицата Маги Джанаварова
Феновете на любовното риалити " Ергенът " са в трепетно очакване на новия сезон, като към този момент е ясно и коя е една от претендентките за сърцето на младия предприемач Алек Младенов.

От рекламното промо за третия сезон красива русокоска издава, че срещата й с Алек я е предиздвикала да повярва в любовта от пръв взор. Дамата е известно лице в обществените мрежи - носителката на купата " Мис Варна " за 2006 година Магдалена Томова.

В профилите си Маги се показва като тв водеща, фен на пътуванията и идеалист. Най-вероятно желанието й да срещне принца на бял кон я е предизвикало и да се запише за присъединяване в новия сезон на " Ергенът ", откакто предходната година точно риалитито събра пианиста Евгени Генчев и годеницата му Валерия, които не престават да са мощно влюбени.

От обществените фрагменти на русокоската излиза наяве, че тя е една от най-близките приятелки на певицата Маги Джанаварова и също така има щерка. А дали ще стане победител в шоуто и най-много, дали ще завоюва сърцето на Алек, остава да забележим.



 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР