Маги Халваджиян е в трескава подготовка за новия девети сезон

...
Маги Халваджиян е в трескава подготовка за новия девети сезон
Коментари Харесай

Хонорарите в „Капките” яко орязани

Маги Халваджиян е в трескава подготовка за новия девети сезон на „ Като две капки вода”. Шоуто за фалшификати по Нова телевизия ще събере най-атрактивните участници от миналите издания. Както е известно, „ Ол старс” версията на занимателното предаване започва на 22 февруари. На сцената на „ Като две капки вода” ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

Всеки един от тях към този момент е подписал стоманен контракт. В него с изключение на сумата, избрана за присъединяване в предаването, са включени и клаузи с неустойки. Всеки един от артистите се е спазарил с продуцента Маги Халваджиян за друг хонорар. С някои договарянията траяли дълго и имали огромни искания, други били склонни на по-ниски суми единствено, с цел да се върнат още веднъж в най-гледаното шоу. Освен с хонорар, спечелилият ще си тръгне с огромната премия – лек автомобил.

За разлика от предходния сезон, в който участниците имали куп условия, тази година рецесията за задължения поради затворените заведения, ги направила много по-скромни, научи „ Уикенд”. Това е и повода хонорарите на звездите да са осезаемо по-ниски.

Най-голям бил пазарлъкът с кралят на фолка Азис, който в началото изискал голям хонорар. След дълги договаряния сумата паднала до 2500 лева за всяко преобразяване или 32 500 лева за 13 излъчвания. При предходния си гастрол на сцената на „ Капките” преди години, Азис е прибирал по 6 бона за всяко издание.

Синът на Тони Стораро - Фики се е договорил за 1500 лева, въпреки че в предходния сезон прибираше двойно повече. Изпълнителят на „ Ламборгини” бе най-атрактивният участник и победител в предходния сезон на „ Като две капки вода”, само че склонил да прави шоу за по-малко пари. Пеещата актриса Милица Гладнишка ще се вихри на сцената против хонорар от 1000 лева Същата сума ще прибере и победителката в петия сезон Михаела Маринова, която след успеха си в „ Като две капки вода” победи и в друго шоу, продуцирано от дългокосия арменец – „ Маскираният певец”. Шоуменът Къци Вапцаров, който се оказа брилянтен подражател, а преди 6 години остана втори след победителката Невена Бозукова-Неве, също ще прибере хилядарка за всяко свое осъществяване.

Поли Генова ще пее за 700 лева на предаване, а нейният сътрудник Рафи – за скромните 500 лева Водещите Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, които постоянно подмятат в ефир, че работят за алегорично възнаграждение, ще проработят по 800 лева на издание или по 10 400 лева за цялото предаване.

„ След като направихме подбора, както постоянно имахме предварителни срещи с всички участници и признавам, до момента в никакъв случай не съм се смял толкоз. Всички са супер занимателни и стимулирани да надскочат себе си и да се оправят още по-блестящо с всякакво видоизменение. Това е гаранция за един исторически сезон “, показа Влади Априлов, основен сценарист на „ Като две капки вода “.

Кой какъв брой ще получи от „ Като две капки вода”?

Азис – 2500 лева
Фики – 1500 лева
Милица Гладнишка – 1000 лева
Михаела Маринова – 1000 лева
Къци Вапцаров – 1000 лева
Поли Генова – 700 лева
Рафи Бохосян – 500 лева
Васил Василв - Зуека – 800 лева
Герасим Георгиев - Геро – 800 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР