Магданозът е много лековито растение, от което много хора са

...
Магданозът е много лековито растение, от което много хора са
Коментари Харесай

Уникална Народна Рецепта С Магданоз Изостря Зрението Ви Съвсем Осезаемо За Нула Време!

Магданозът е доста лековито растение, от което доста хора са се възползвали, а други към момента чакат своя ред.

Ползи от потреблението на магданоз за очите (и не само)

Магданозът има детоксикиращо, антиспазматично, антисептично и стимулиращо деяние. Листата на растението се употребяват, до момента в който са към момента пресни. Те са богати на витамин от група С, желязо и каторин.

Лековитата билка съдържа фолиева киселина в забележително количество. Поради тази причина незабавно магданозът се трансформира в ужасно допълнение към менюто на бременни дами.

Средството се предлага и при хора, които страдат от диабет, защото то служи за нормализиране на кръвната захар. Много хора включват растението към листата с най-лековитите женски билки.

Този факт по никакъв начин не е инцидентен, защото магданоз се приема при проблеми с цикъла. Той служи за нормализиране на менструалния цикъл и понижаване на болките.

Магданоз за очите – рецепта за освобождение от зрителни проблеми

Страхотна рецепта :

Вземете една връзка магданоз и я нарежете на ситно. Смесете я с една кофичка кисело мляко.

Сместа е нужно да се изконсумира за през целия ден. Това лекуване би трябвало да продължи в границите на месец, написа zdrave.ws.

След 30 дни към сместа се прибавят и връхчета от коприва (обезателно прясна). Продължете този курс на лекуване за още 1 месец.

След 2 месеца ще се чувствате великолепно и даже ще можете да се разделите с очилата. Напълно постижимо е да възстановите своето зрение в границите на 2 диоптъра.

Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР