Магазин Слънчоглед е отворен през 1995 г. във Варна. В

...
Магазин Слънчоглед е отворен през 1995 г. във Варна. В
Коментари Харесай

Ново място | Слънчоглед на нов адрес

Магазин " Слънчоглед " е отворен през 1995 година във Варна. В него, най-общо, се предлага всичко за рисувателно и декоративно творчество. Осем години по-късно, през 2003 година, се появи и магазинът в София, на ул. " Иван Вазов ". Всички, които сме влизали в него даже единствено за зяпане, помним групата хлапета, които обслужваха с впечатляваща скорост и информираност. За малко време съумяха да си завоюват и доста, и лоялни клиенти.Стъпвайки върху тази солидна почитател база и опит, през 2011 година отвориха и един " Слънчоглед " в Камден в Лондон . Голям, двуетажен, работещ на цялостни обороти. И по този начин до пандемията.

Магазин " Слънчоглед " е отворен през 1995 година във Варна. В него, най-общо, се предлага всичко за рисувателно и декоративно творчество. Осем години по-късно, през 2003 година, се появи и магазинът в София, на ул. " Иван Вазов ". Всички, които сме влизали в него даже единствено за зяпане, помним групата хлапета, които обслужваха с впечатляваща скорост и информираност. За малко време съумяха да си завоюват и доста, и лоялни клиенти.

Стъпвайки върху тази солидна почитател база и опит, през 2011 година отвориха и един " Слънчоглед " в Камден в Лондон . Голям, двуетажен, работещ на цялостни обороти. И по този начин до пандемията.

Междувременно, към този момент от седмица, " Слънчоглед " е с нов софийски непрекъснат адрес, който е на ул. " Марин Дринов ". Екипът, духът и обслужването са си същите и за наслада на квартала тук са създали едно пространно, ярко, комфортно, и въобще - драговолно място.

Основният принцип, който " Слънчоглед " следва, е да внася марки " безконечна класика " и да предлага артикули, които в оптималната степен не оставят нездравословна диря. Ще видите доста артикули на 125-годишната нидерландска фабрика за художнически материали Royal Talens, удостоена със званието Royal, което се дава единствено по персонална преценка на кралското семейство на компании с потвърдено качество и устойчиви практики. Ще видите и най-вече разграждащи се материали или такива като шеллакът (специална смола за отбрана на дърво, музикални принадлежности, кожа) да вземем за пример, който се прави по антична технология от изпражнения на калинкоподобни буболечки.
Реклама
Кратка разходка из подредените под ъгъл ефирни етажерки, копирани напълно от магазина на лондонската " Тейт Модърн ": вдясно са нещата за младежите и всичко, което им би трябвало да трансформират тениска, торба, всевъзможен порцелан или стъкло. В централната част са скицниците, несесери, бележници, бележници.

В дясната част на дъното на магазина ще има особено самостоятелен и обезопасен ъгъл за детско творчество . Или мястото, където умерено да си оставите детето да се забавлява, до момента в който си разглеждате.

На стената в дъното следват бои, бои, бои - за платно, хартия, дърво, текстил, стъкло, метал. Всички са с гаранция за неизменност на текстурата и цвета от 25 до 100 години. Водните са на упоменатата Royal Talens. Rembrandt е най-високият й клас. През соца СБХ имал контракт с тях, само че боите получавали единствено сещате се кои. За останалите Rembrandt си оставал идеал.

Добре е, че има цяла обособена секция " искра " със златни листчета, брокати, конфети и пайети. Зад тях е прозорецът, от който сега се разкрива приказна пролетна градина.
Реклама
Какво вършим ние, хората със мощно предпочитание за творчество и без грам гений? " Взимате наготово хрумвания от Инстаграм и ни питате по какъв начин да ги изработите " е съветът от хората в " Слънчоглед ".

За Великден оферират разнообразни цветове и дебелина тел, на която може да закачате цветни фигурки, които се продават в разнообразни комплекти. Може да висят на прозорец, над масата или от клончетата върба. Същото може да извършите с готовите железни обръчи или звезди, които могат да се украсят с каквото ви хрумне.

Моят съвет е: посипано с брокат или пайети, всичко внезапно стартира да прави работа. Другият ми е съвет е да вземете и да влезете даже единствено поради прозореца към красивата градина.

ул. " Марин Дринов " 12, входът е откъм " Васил Априлов "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР