Магазин на бул. “Стефан Стамболов и офис на фирма на

...
Магазин на бул. “Стефан Стамболов и офис на фирма на
Коментари Харесай

Банда задига сейфове от офиси и магазини

Магазин на бул. “Стефан Стамболов ” и офис на компания на бул. “Освобождение ” в Хасково са били обрани в границите на един час на 10 октомври, оповестяват от полицията. Първият сигнал е бил получен в 3.57 ч. от охранителна компания за осъществена кражба от техен обект. Пристигналите на място служители на реда открили, че след разглобяване на комарник и избутване на прозорец е проникнато в магазина, оповестява haskovo.net. Извършена е кражба на железен долап с размери 40/50/100 см. с документи на компанията и неустановена досега парична сума.

Час по късно - в 05,04 часа, още веднъж е получен сигнал от дежурен на друга охранителна компания за навлизане в офис на бул. „ Освобождение”. Обирджиите влезнали в помещението след изкъртване на портална врата и строшаване на патрона на входна врата. Задигнат е железен долап с размери 100/60/60 см. с намиращи се в него фирмени документи, документи за МПС, 1500 лв., 3060 евро и 700 щатски $.

В 18 часа същия ден касата е открита изхвърлена на към 1,5 км югозападно от село Тракиец. В непосредственост са открити документите на компанията.

Работата и по двата случая продължава. Образувани са досъдебни производства. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР