Мафията е в криза и може би наистина ще фалира,

...
Мафията е в криза и може би наистина ще фалира,
Коментари Харесай

Асен Василев: Борисов е притеснен от моята финансова политика – разбирам го, мафията е в криза

" Мафията е в рецесия и може би в действителност ще банкрутира ", това декларира някогашният финансов министър и съпредседател на Политическа партия Асен Василев във видеообръщение, оповестено във фейсбук. Изказването му е в отговор на днешната конференция на ГЕРБ, по време на която водачът на партията Бойко Борисов декларира:

" България сега " пръска кръв " от неразумното ръководство на финансите. Финансовата злополука, която ни завеща Асен Василев, е непреодолима ", сподели той по-рано през днешния ден и упрекна Василев за инфлацията и високите цени на енергоносителите.

Бившият финансов министър пък му отговори задочно:

" Разбрах, че господин Борисов е обезпокоен от моята финансова политика. Разбирам го. Мафията е в рецесия и може би ще банкрутира. За сметка на това увеличихме пенсиите, направихме детските градини безвъзмездни разбихме корупционния канал на Капитан Андреево за отровни храни. "

Василев даде обещание още, че откакто Политическа партия завоюват изборите още веднъж ще усилят пенсиите и минималната работна заплата, КПКОНПИ ще проработи и ще стартира да гони корумпираните и  мафията в действителност ще банкрутира.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР