Мафиотите често страдат от онкологични заболявания, неслучайно към няколко от

...
Мафиотите често страдат от онкологични заболявания, неслучайно към няколко от
Коментари Харесай

Прокоба над босовете на ”Коза Ностра” - трима се разболяват от рак, убива двама през година

Мафиотите постоянно страдат от онкологични болести, неслучайно към няколко от пандизите, в които ги държат в Италия, има отделения за химиотерапия, тъй като честото им извеждане до болничното заведение слага в сериозен риск защитата.

През 2003 година Провенцано, именуван още Счетоводителя и Булдозера, е към момента в конспиративност, когато е диагностициран с израстък на простатата. Тогава взема решение да се оперира в Марсилия, Франция. За задачата употребява персонална карта на името на бащата на един от хората си, върху която също като Матео Денаро е залепил личната си фотография.

Другият необут на Коза ностра - Тото Риина - Звяра, го надживява единствено с 16 месеца. И той почива от рак в същия затвор - на 17 ноември 2017 година след 5-дневна кома. Риина излежаваше 26 доживотни присъди. Много по-брутален от Провенцано, който стопира всеобщите убийства, Звяра е виновен за гибелта на повече от 150 души.

Само с цел да отмъсти на Томазо Бушета, Тото Риина поръчва да бъдат избити 11 души от фамилията му. Бушета (също умрял от рак) е популярният " разкаял се " мафиот, който нарушава омертата и поради показанията му 389 мафиоти получават общо 4675 години затвор, плюс 28 доживотни присъди. Част от тях са точно за Звяра.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР