Мадрид. Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне обясни реакцията

...
Мадрид. Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне обясни реакцията
Коментари Харесай

Симеоне обясни поведението си за аплодисментите пред пейката на Манчестър Сити

Мадрид. Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне изясни реакцията си в края на мача против Манчестър Сити, когато стартира иронично да ръкопляска на футболистите на гостите поради непрекъснатите им опити да печелят време. Двубоят на “Уанда Метрополитано ” завърши без голове и Атлетико отпадна от Шампионската лига, само че аржентинецът остана удовлетворен от представянето на тима си.

“Можем да се гордеем. Хората по трибуните видяха един тим, който се бори до последно. Това ни дава душевно успокоение, тъй като опитахме всичко по силите си, с цел да променим резултата. На малко игрища по света ще видите сходна реакция от почитателите след отпадане. Някои от момчетата даже заплакаха ”, сподели Симеоне.

“Винаги се опитваме да побеждаваме. Мнозина може да не харесват футбола ни, само че това сме ние и аз се гордея с тима. Дори когато противникът ни превъзхожда, не се отхвърляме и търсим способи да реализираме задачата си. Създадохме три, четири или пет чисти положения. В края мисля, че имаше дузпа против Корея, само че обстановката даже не беше преразгледана ”, продължи Симеоне.

“Аплодисментите към пейката на Ман Сити? Не, не. Ръкопясках на нашите почитатели, които оцениха напъните, положени от тима. Как бих могъл да не го направя? Не желая да говря за съдийството. Трябва да поздравим противника, който вкара един гол повече и ни отстрани ”, означи Чоло.

“Дали съм почувствал пренебрежение от страна на Гуардиола? Не и няма причина да давам мнение по въпроса. Има интелигентни хора, които могат да приказват благи думи по твой адрес, само че в действителност да те презират. Тези от нас с по-беден речник обаче също не сме глупави ”, добави Симеоне.

“Да дам съвет на Реал Мадрид преди полуфиналите? Не бих си го разрешил, това би било пренебрежение ”, сподели още наставникът на Атлетико.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР