Мачовете от предстоящия осми кръг на Първа и Втора лига

...
Мачовете от предстоящия осми кръг на Първа и Втора лига
Коментари Харесай

Прекъсват мачовете от 8-ия кръг в професионалния футбол в 5-та минута в подкрепа на Хубчев

Мачовете от идния осми кръг на Първа и Втора лига ще бъдат краткотрайно спиране в петата им минута, оповестиха от Българския футболен съюз.


По този метод почитателите по трибуните ще получат опция да отдадат поддръжка на Петър Хубчев. Бившият селекционер на националния тим на България страда от подла болест. Това стана ясно по време на конференцията на Стилиян Петров преди благотворителния „ Мач на вярата “ на 6 септември, сряда, от 17:00 часа на Националния стадион.

Ето какво написаха от БФС:

„ По персонално гледище на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов всички мачове от идния кръг в Първа и Втора професионална лига ще бъдат краткотрайно прекъсвани в петата им минута. По този метод ще бъде дадена опция на публиката и на тимовете на терена да засвидетелстват поддръжката си към именития бранител на националния тим и някогашен селекционер на България Петър Хубчев в битката му с подла болест “.

Подкрепа към Хубчев към този момент показаха няколко български клуба, измежду които Левски, Берое и Локомотив София. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР