Мъчи ме един въпрос. Дали кандидатът за министър-председател на “

...
Мъчи ме един въпрос. Дали кандидатът за министър-председател на “
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Дали Николай Денков е знаел, че като е бил зам.-министър в кабинет на Бойко Борисов през 2014 г., е работил за един мафиот?


" Мъчи ме един въпрос. Дали претендентът за министър-председател на „ “ акад. е знаел, че като е бил зам.-министър в кабинет на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г през 2014 година, в действителност е работил за един мафиот и е обслужвал с решенията си мафията? ", това написа Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в в профила си във Facebook.
 
" Ако това е било по този начин, значи акад. Денков е бил част от тима на мафията през 2014 година ", добави водачът на ".

" Днес обаче акад. Денков е лъскаво опакован в нова роля - честен и самостоятелен претендент от „ А “ тима на “Промяната ” ", добави Трифонов.

" Защо? Защото лицемерието и шарлатанията би трябвало да бъдат скрити зад държавно управление на малцинството, което да извърши единствената фантазия на хора като, и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, а тя е те да са на власт. Дори тази власт да мине през поддръжката на мафията и синджирът след това, с който Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще ги държи изкъсо ", добави той.

" Щом пък за тази цел акад. Денков е съгласен…Видимо е привикнал, няма да е нещо ново за него ", съобщи Трифонов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР