Мачът за световната титла във версия IBF между Кубрат Пулев

...
Мачът за световната титла във версия IBF между Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Насрочиха дата за мача между Кобрата и Джошуа

Мачът за международната купа във версия IBF сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа бе плануван за 12 декември. Срещата сред двамата боксьори ще се организира в лондонската зала " О2 Арена ". Новината бе доказана от лагерите на Кобрата и британеца, написа Dsport.bg.

" Да, мачът би трябвало да е на 12 декември в " О2 Арена ". Това е проектът на Антъни Джошуа ", съобщи мениджърът на международния първенец Еди Хърн. 

Джон Уърт от Epic Sports, които работят дружно с промоутърите на Пулев от Top Rank, също удостовери новината, като съобщи, че чака окончателният контракт сред двете страни да бъде подписан до края на седмицата.

" Много сме щастливи, че борбата сред Пулев и Джошуа още веднъж се движи по график и имаме нова дата и място за провеждането ѝ. Все още има някои елементи, които да бъдат конкретизирани към контракта, само че сме оптимисти, че всичко ще завърши тази седмица ", изясни той пред boxingscene.com.

Проблемът в договарянията сред двете страни е основно за финансовите параметри по контракта и парите, които ще получат боксьорите. Причината е, че поради пандемията от ковид се чакат доста по-малко доходи от билети и това ще се отрази на сумите, които ще получат Пулев и Джошуа. Организаторите на дуела се надяват, че управляващите в страната ще пуснат най-малко 25% от потенциала на залата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР