Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между

...
Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между
Коментари Харесай

Еди Хърн: Не мога да си представя на мача Джошуа - Пулев да няма публика

Мачът за международната купа по бокс в тежка категория сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да бъде анулиран поради ковид. Тези опасения изрече промоутърът Еди Хърн.

Припомняме, че борбата на Пулев с Джошуа е планувана за 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон - " Тотнъм Хотспър Стейдиъм ".

" Имаме много натоварена стратегия за идните месеци, тъй че се надяваме тя да може да бъде изпълнена обикновено ", сподели Хърн пред " Скай Спортс ", представен от Блиц.

" Боксът е неповторим спорт по доста способи, само че най-много поради ролята на почитателите при достигането на пика в кариерата на даден боксьор. Не мога да си показва, че подобен мач ще се играе без аудитория. Как ще се случи Джошуа да излезе на кръга да се бие с Кубрат Пулев и единствено аз, вие и Адам Смит (б.р. - отговорникът на " Скай " за бокса) да сме на стадиона, с цел да ги посрещнем. Това няма по какъв начин да стане ", счита Хърн.

" Можете ли да си визиите Дерек Чисора да се бие с Олександър Усик и да го нокаутира със смазващо кроше, единствено с цел да вдигне взор и да види, че няма кой да реагира. Тълпата е интегрална част от драмата в бокса и тя прави продукта забавен за малките екрани. Ще забележим какво ще се случи, само че се надявам, че всичко ще бъде изпълнено по проект ", добави промоутърът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 7 секунди) Рейтинг: 21834 | Одобрение: 7164 Предния път Кобрата изсимулира неква си травма, тоя път нека не го тръшне корона вирусът?  Ухилен https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в сай
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР