Мачът е много важен, победата е много важна, тъй като

...
Мачът е много важен, победата е много важна, тъй като
Коментари Харесай

Кръстаич: Мачът с Гибралтар е много важен, футболистите го знаят

" Мачът е доста значим, успеха е доста значима, защото с нея ще си подсигуряваме място в групата. Футболистите също знаят това. Изобщо не сме мислили в коя урна ще сме (за жребия на Евро 2024). Имаме два мача, от които би трябвало да извлечем максимума ", съобщи селекционерът на България Младен Кръстаич преди дуела с Гибралтар от Лига на нациите в петък.

" Лъвовете " посрещат своя противник в Разград от 21:45 часа и при победа ще си обезпечат оставане в Лига С на шампионата на УЕФА. " Най-важното е да изиграем добър мач против Гибралтар. Футболистите заслужават единствено похвали за всичко, което демонстрираха в последните пет дни, работата в тренировките. Изобщо не се колебая, че всеки от тях ще даде максимума, а след утрешния мач ще стартираме да мислим за мача с Македония ", разяснява Кръстаич, за който дуелът с Гибралтар ще бъде дебют отпред на България.

Сръбският експерт удостовери, че Кирил Десподов ще носи капитанската лента на отбора, само че не пожелае да разкрие на кой от тримата си вратари ще заложи против Гибралтар. " Българското състезание е много забавно, тъй като има пет тима, които се борят за първите места. Лудогорец е доста добър тим ", сподели още Кръстаич.

" Всички са пределно стимулирани да реализираме положителни резултати с новия треньор, желаеме да забравим станалото преди този момент и да излизаме във всеки мач за победа ", сподели централният бранител Петко Христов. " Напрежение постоянно има, защото играеш за България. Трябва да подобрим играта си и мисля, че с новия треньор можем да реализираме по-добри резултати ", добави младият защитник. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР