М. Манолова, която се явява като процесуален защитник на президентството

...
М. Манолова, която се явява като процесуален защитник на президентството
Коментари Харесай

М. Манолова - адвокат на президентството, е не Мая, а Миглена - главен юрисконсулт при Радев

М. Манолова, която се явява като процесуален бранител на президентството в съда е не Мая Манолова, а Миглена Манолова - основен юрист в дирекция " Правна " на администрацията на Румен Радев. Това обясниха за " 24 часа " хората на президента.

По-рано през днешния ден уеб сайтът ПИК пусна материал озаглавен " Бомба в ПИК. Лъснаха: Мая Манолова юрист на Румен Радев с затлъстял хонорар! Явява се в правосъдната зала като процесуален бранител на президентството ".

Твърди се, че Мая Манолова се е явявала във Върховния административен съд да брани президентството от тъжба против решение на социална поръчка. Има показано и клише от решение на Върховен административен съд. Във факсимилето написа, че процесуален представител на президентството е юрист М. Манолова.

М. Манолова обаче е основният юрист в дирекция " Правна " на президентската администрация Миглена Манолова. Дори в решението написа, че е юрист, а не юрист. От офиса на юрист Мая Манолова също потвърдиха, че е станала неточност, само че отхвърлиха коментар.

От доста правосъдни решения, оповестени в мрежата се вижда, че юрист Миглена Манолова постоянно се явява в съда като процесуален представител на президентството. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР