Лют скандал в социалните мрежи се разрази между президента на

...
Лют скандал в социалните мрежи се разрази между президента на
Коментари Харесай

Лют скандал между Илиана Раева и Даниел Петканов заради виц в ефир

Лют скандал в обществените мрежи се развихри сред президента на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и водещия Даниел Петканов, който описа анекдот за гимнастички и мутри на финала на " България търси гений " в неделя.

“Телевизионерът опита да се прави на забавен на гърба на “златните момичета”, които бяха посетители в шоуто и зарадваха феновете с необикновено свое осъществяване.

Ето какъв анекдот описа Даниел Петканов в ефира:
" Две мутри си говорели и единият попитал:
- Абе, Компир, какво става с гимнастичките като станат на по 20-25 година? А другият дал отговор:
- Е по какъв начин какво, бе, Репа? Ние имаме бухалки, е имат бухалки, стават като нас ".

Тези думи на водещия вбесиха шефката на федерацията ни по художествена гимнастика Илиана Раева, която регира остро с пост във “Фейсбук:

" Мило момче! Когато до теб застанат СПОРТИСТИ и ЛИЧНОСТИ от СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА - “златните момичета” на България, до каквито се колебая, че в миналото си се докосвал, не се прави на “велик водещ” и не разказвай тъпи вицове, а покажи почитание към достиженията им и към всичко това, на което са носители!

Такъв позор, тъпота и липса на такт и мярка може да се види единствено от псевдо-звездите завладяли БГ-телевизиите! Силно се надявам изръсената нелепост да не е била сюжет на продуцентите, а неблаговиден опит на водещия да каже нещо, с което да провокира интерес. Уви... "
Вчера Петканов се извини обществено за шегата си в ефир.

" Искам да се извиня на Илиана Раева и " Златните девойки ", в случай че съм ги засегнал с шегата, която направих нощес по време на финала. Аз почитам техните достижения, труда, който поставят и никога не желая да подценявам гения, който имат, за разлика от мен. Пожелавам още доста триумфи и покорени върхове ", написа той. Илиана Раева одобри извинението и добави:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР