Лют скандал и размяна на реплики между представителите на ГЕРБ

...
Лют скандал и размяна на реплики между представителите на ГЕРБ
Коментари Харесай

Тома Биков и Искрен Арабаджиев се джафкат яко в ефир

Лют скандал и замяна на реплики сред представителите на ГЕРБ и Продължаваме промяната следиха феновете на „ Референдум “ по Българска национална телевизия довечера. В ефира се състоя следващ избирателен спор.

„ При ръководството на ГЕРБ видяхме 12 години беднотия “, съобщи Искрен Арабаджиев от Продължаваме промяната. „ А при вас бе прелестно. Вашият финансов не можа да напише един бюджет “, репликира го Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

„ Заварихме България на дъното на приходите в Европа. Ако не беше по този начин, в този момент щяхме да посрещнем по-подготвени рецесията “, счита Арабаджиев. „ Заплатите порастват, когато пораства стопанската система. Ние сме заложили на сериозна стратегия в тази посока “, изясни той.

„ Имаме съответни планове. Ако имаме устойчиво държавно управление неговата основна задача е да стабилизира стопанската система, тъй като с помощта на вашето ръководство влизаме в дългова серпантина “, укори го Биков.

„ Първата работа на ГЕРБ ще е да стабилизират мафията. Най-голямата им неточност бе, че задълбочиха неравенството “, уточни Искрен Арабаджиев.

„ За по-малко от година ние увеличихме пенсиите “, сподели представителят на Продължаваме промяната.

„ А покупателната дарба? “, попита го Тома Биков.

„ Хората би трябвало да знаят, че в случай че ГЕРБ завоюват изборите, три години няма да индексират пенсиите, тъй като пенсиите към този момент са вдигнати “, предизвести Арабаджиев.

„ От името на ГЕРБ не говорете, тъй като нямате тази подготвеност. При ГЕРБ най-малко ще могат да си купят нещо “, отвърна съперникът му.

„ Предстоят ни доста комплицирани времена, с цел да си хабим времето в дребни заяждания. Хората са доста обезпокоени за идните месец “, уточни Биков.

„ Ние показахме, че сме единствените, които могат да образуват държавно управление. Показахме, че когато парите не се крадат, ще има за хората. Ние би трябвало да продължим работата си, с цел да измъкнем България от блатото “, приключи Искрен Арабаджиев.
ТЕМА преди 5 часа 1218 преди 6 часа 546 преди 11 часа 376
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР