Люси Дяковска напоследък не се е забърквала в лесбо скандали,

...
Люси Дяковска напоследък не се е забърквала в лесбо скандали,
Коментари Харесай

Люси Дяковска призна: Правила съм групов секс

Люси Дяковска в последно време не се е забърквала в лесбо кавги, които съпътстваха живота й години наред. Сега червенокосата изпълнителка е очевидно съзряла, само че предишното й е изпълнено с доста занимателни моменти.
Люси по никакъв начин не се срамувала от тях, а даже й било прелестно да ги споделя, най-много с немските таблоиди. Преди два месеца чаровницата призна пред вестник "Франкфуртер рундшау ", че преди години е правила секс в гримьорната на огромна немска зала минути преди да излезе на сцената дружно с девойките от разпадналата се група "Ноу ейнджълс ", с които нашенката проби на международния музикален пазар.
Освен това Люсито имала и сериозен опит с груповия секс, който в младежките й пънк години не бил многообразие като при множеството хора, а всекидневие. Към секс записките си Дяковска е добавила и няколко глави, които са отдадени на безразборните интимни връзки.
Според самопризнанията си певицата нееднократно е преспивала с двама души в една и съща нощ. Изпълнителката обаче не прецизира дали това се е случвало, преди да направи внезапен завой и да смени половата си ориентировка. Откакто това се е случило, Люси се открехнала и към секс атрибутите. Тя разполага със забележителна сбирка играчки, които й се притичвали на помощ, без значение дали има или няма сериозна партньорка до себе си.
Всъщност сега Люси разчита по-скоро на тях, в сравнение с очакванията да открие любовта. Последното си отчаяние тя срещна в лицето на актрисата Снежана Макавеева, с която претърпяха къс флирт. За миг двете ексцентрични дами даже деляха едно жилище, само че връзката им завърши ненадейно и окончателно. Преди Снежана Дяковска обявява връзките си с незнайната до тогава Камелия Веселинова, с която скандализираха цяла България в шоуто "ВИП брат ". Двете се разделиха, откакто Веселинова попадна в обятията на дъщерята на Данчето Христова - Ивана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР