Люк Джексън, баща на три деца, твърди, че след като

...
Люк Джексън, баща на три деца, твърди, че след като
Коментари Харесай

Смразяваща гледка: Мъж засне бродещ призрак, който иска да изгони семейството му от дома им

Люк Джексън, татко на три деца, твърди, че откакто фамилията му се е преместило в къща в Шефилд, Южен Йоркшир, фантом на стара жена се пробва да ги накара да изоставен мястото. Мъжът съумял да улови силуета на привидението, което като че ли се опитвало да отвори вратата на кухнята, оповестява " Мирър ". Една нощ, когато Люк не можел да заспи, той решил да слезе на долния етаж и да пуши. 36-годишният мъж твърди, че по пътя си чул нечии стъпки и с цел да види от кое място идва звукът, той присъединил камерата на телефона. След като направил фотография и я видял Люк бил изцяло шокиран: на фотографията той видял силуета на бабичка, която стояла на стълбите.



Главата на фамилията е сигурен, че е видял призрака на предходната собственичка на дома, която умряла преди година и половина. Междувпрочем, странните неща, които се случвали в къщата били забелязвани и от брата на Люк и брачната половинка му. Те също чували стъпки и почуквания в коридора.


Люк Джексън

" Слизах, с цел да пуша, когато чух необикновен звук. За да ревизира какво се случва, включих светкавицата на телефона. Но когато видях фотографията изпаднах в смут. Точно пред мен е стояла старицата, която без телефона нямаше да виждам ", изяснява Люк Джексън.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР